studie zajímavého bungalovu

Bonifác
Bonifác
detail

připravujeme realizaci zajímavého bungalovu který zaujme zajímavým proskleným průčelím situovaným na jih. Řešeno s ohledem na maximalizaci solárního zisku.

Ve studii navrhujeme velmi příjemný a útulný dům, i když tak na první pohled nemusí vypadat. Je určen lidem, kteří dokáží ocenit jednoduchost a funkčnost interiérů. Investor se rozhodl se pro několik drobných úprav původního projektu. Z garáže vznikl pokoj pro hosty. Funkci garáže teď plní velký garážový přístřešek před domem. Tento zastřešený garážový přístřešek chrání před deštěm nejen automobily, ale i návštěvy. Dům je využíván rodiči se dvěmi dospělými syny. Dům má jenom přízemí, jelikož si investor přeje, aby se veškerý život v domě odehrával pouze tam. "Pro lidi, kteří neměli zdravotní problémy a chůze jim nečiní nejmenší problémy, nejsou schody žádnou překážkou. Projekt počítal s uzavřenou kuchyní, oddělenou jídelnou, velkou prádelnou a třemi ložnicemi. Jedna ložnice je pro rodiče, má šatnu a velkou vlastní koupelnu. Další dvě ložnice jsou menší a mají jednu společnou koupelnu.